Helgen,

Helgen har varit helt okej,

i Fredags hade en av våra hästar kolik så det var väl inte så kul, men det fiade ju sig när Vetrinären väl kom. från 20.00-01.30... Usch, sjukt trött var jag på Lördagen.

Lördagen följde jag med mamma till Stugun på ICA, när jag kom hem igen kom en liten överraskning på besök, Dana, så jag hängde med henne upp till Boberg. Vi hade inte mycket för oss, gjorde en keografi. Till I know you want me, den vart bäst. HAhaha. Sen har vi bara prata en massa. väldigt trevligt. Senare på kvällen kollade vi på Skallgång och GROGG. Hahah. Bästa filmerna ever.

Vi hade väldigt dålig humor med.. Haha.
En grej vi asgarva åt var.

Jag: - Hehe, halllåå?
Svenne: - Halloo?
Jag: J..j..jag bara skämta!

Ingenaning vad som var roligt med det? Men kul var det.

Och sen pratade vi i telefon i någon timme.. Innan vi somna.

Idag har vi vaknat.. Sen packat ihop i Boberg och åkt hem. Ätit god middag och gjoer läxa.



pussss / linnea


Good girls are bad grils that don't get caught. :D:D

Den här bloggen har blivit ganska så tråkigt, men det finns inget att skriva om när man är sjuk.

Men vart har Moa och Elin försvunnit? Dom har inte bloggat på länge dom. :o

Idag har jag pratat med Dana, som faktis var på dansen i Onsdags! så hon fick berätta vad dom gjorde och så. Och jag är glad, för vi har en träning till. Men blev ju ledsen när jag fick veta att nästa termin får vi en ny danslärare. Dana sa något om att Cecilia skulle sluta? Börja i Stockholm? :''''(
Jag snappade inte åt mig så mycket information.. Hehe.
Mest om vad dom pratat om danskläder, och placering. Ganska så nervös för dansshowen faktis, men det lär säkert gå bra.
För det är ju nästa helg! Skoojsan!

Ska försöka kolla på bio med. New Moon. Det är ett MÅSTE. Som typ bara gåt till den 3dec? Ingenaning jag. Hehe.

I helgen blir det att ta det lugnt, min morbror kommer hem till Överammer så det blir ju awsome eftersom han lovat ta med Paranormal Activity. Tummen upp!


Mitt söta kusinbarn får stå för en bild. :)



Bara jag som tycker Fransk Bulldog är coola hundar?

Iaf Angela x)


rubriken

hejsan!


idag är jag också hemma, och plus att det inte blir någon dans! har jätte hög feber och så så jag ska vara hemma hela veckan, just nu anmäler jag mig till nästa års dans. MTV-style blir det för mig. Roligaste!

Har ingen aning vad som händer idag mer än att ta det lugnt eftersom jag är sjuk. Mys.


puss / linnea

hm

Bloggen har stått stilla i två dagar nu. inte bra.


Men som sagt, har inte haft lust och inte orkat blogga.

Ja, min dag började kl 7. Då jag vaknade, hade världens huvudverk och var lite yr. Härligt, så då blev jag sjukskriven,
Sen somnade jag igen i hopp om att vakna utan huvudverk, m.m. Men så var inte fallet, lite huvudverk, mer yr, och ont överallt. Jäklarns härligt må jag säga! Sen såg jag att Elin och Oskar hade ringt, mne innan jag hann ringa upp ringde det igen, ELIN! Hon undrade vart jag var och berättade om sin smärta i armen, stackars liten hade fått tagit vaccinet mot svininfluensan. HIHIHI. Sen snackade jag lite med Eve också, som inte hade ont i armen, så vi kom fram till att Elin är klen. HAHHA <3


Men nu ska jag fortsätta knarka halstabletter och så.



pusss / linnea

Film.

Hejsan! Dagen har varit ganska så lugn.

Min kusin ringde på morgonen och fråga om jag kunde hämta henne i Selsviken, hur hon kom dit var en annan sak! haha. Men såklart gjorde jag det, men att köra moppe i leggings är ingen höjdare..

Nu ikväll blev det lite film tittande.

Transformers 1
Transformers 2
Hostel

Kollade inte klart på hostel, för det var en väldigt dryg film. Och ganska så äcklig, pallade inte när han skärde av hälsenerna! UScha!

Jaja, kom på nu att jag lovade att ringa Elin idag, men icke, hmm, undra om hon är vaken?




pusss / linnea

Grymt

I bussen idag fick vi se film... Gissa vad! :D




Onsdag

Bilder sen i onsdags, blev inga bra, x)













rubriken

hejsan.


har inte kunnat bloggat igår för att Dennis  dator har typ pajjat tack vare att det vart spillt massa på den igår..


igår var det då onsdag. Vi var i stan på öppet hus. John Bauer var den ända skolan jag, Elin, Laura, Evelina och Linnea kolla på.. Sen gick Laura iväg. Snyft, så då gick vi andra och fika på Pause. Gottigt. efter den trevliga stunden gick jag och Evelina till min brors lägenhet med min bag. När vi gick tillbaka blev det 5min på stan innan alla utom jag och Elin fick för sig att åka till Lillänge. Jag och Elin hade roligt på stan ändå.

När dom kom tillbaka var det dags för alla att åka hem, men jag och Evelina skulle stanna i stan för hon skulle klippa sig och jag skulle dansa lite senare. Så vi gick runt lite på stan och efter ett tag joina Moa oss. Sen var det dags för Evelina och klippa sig.

Jag och Moa gick på stan lite då, sen mötte vi upp Jonathan, Filip ooh Nölsen. Gick runt lite innan dom försvann och jag och Moa gick på donken och köpte en dricka. Efter det ringde Evelina och vi mötte upp henne, sen träffade vi på Jonathan, Filip och Nölsen med, följde dom till busstorget.. Sen hade vi lite kul med att skriva på bussen dom skulle åka, iaf jag och Jonathan skrev...

Sen gick Jag, Evelina och Moa på Via Grande, Jag och Eve delade på en pizza, sen ringde Dana och ville att jag skulle gå ner till Dennis, vilket jag gjorde, väl där var hon inte där en så jag ställde mig och diska lite innan jag började träna lite på dansen, sen kom det några kompisar till Dennis... Innan Dana också kom, så vi satt där och prata lite innan Evelina också kom.
Efter ett tag började det komma ganska så mycket folk, så jag, Dana och Evelina gick på Sub, för Dana skulle äta..

Efter det gick vi tillbaka till Dennis för jag skulle byta skor, innan vi gick till dansen.


Vi lärde oss lite nya steg.. Får ju nästan panik, det är typ bara en gång kvar innan showen! Usch.

Efter dansen hände inte så mycket mer, Evelina och Dana åkte hem, och jag prata lite med bror innan han drog.

Men sen kom det någon tjej som var väääldigt social. Sen Dennis och Rasmus bror..

När dom gått snackade jag lite med Evelina. Sen somna jag....

Just ja.. fick ju smaka glass av Oskar, han ville att jag skulle skriva det ist för att han fick skäll av Janne. :)











pusss

snack?

Hejsan!


Nu har jag lust att blogga lite... Vet inte riktigt om vad.. Men aja.
Lite skitsnack får det väl bli.

Fick veta igår att jag hade livssiffran 4. Hade ingenaning om att man hade en livssiffra. Men aja.

De personer men livstalet 4 är i allmänhet praktiska och målinriktade. Deras behov av trygghet är stort och måste vara tillgodosett för att de skall känna sig bekväma med förändringar. Som beslutsfattare är de med livstal 4 ofta mycket långsamma och måste ha alla fakta på bordet innan de kan bestämma sig.

Du ser nog mycket realistiskt på det mesta. Du är van vid att få anstränga dig för att nå dit du vill och räds inte hårt arbete. Om det är någon som är principfast och har stor självdisciplin så är det du. Personer omkring dig uppskattar dig som vän då du är mycket pålitlig och ärlig. Tyvärr kan du många gånger få svårt att hinna med att umgås med vännerna, du är ju en person som ständigt är i farten

Många kan tycka att du är lite trångsynt eftersom du är så bestämd i dina åsikter, och du kan till och med uppfattas som tråkig. Det är möjligt att det är barndomen som gjort dig rädd för snabba förändringar. Att se saker ur andra människors perspektiv kan vara nyttigt för dig.


Jag vet inte om det var så mycket som stämde, eller det kanske det visst gjorde. Lite av det iaf.


Men vad som inte fanns med som jag fick veta idag var att jag är konstig.
Axel bara sa det, "jag tycker du är konstig"
haha, vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte. Hm, svårt. HAHAH. Han visste inte heller om det var bra eller dåligt. Skojigt..


Jag har bestämt mig föratt vaccinera mig mot svininfluensan med... Hade inte tänkt det först. Men jag tror jag ska göra det, har svårt att bestämma mig, men måste nog göra det innan imorgon... Fast tror nog att jag gör det.. Vill ju inte få svininfluensan.



Men nu har jag skrivit av mig. HHAHA. Ska plugga lite spanska, så jag klarar av läxan på torsdag. Skulle nog vara bra om jag verkligen kämpar nu eftersom mitt betyg är inte så bra i spanska, har jag märkt. Suck.




pussss / linnea 

DNA

Hej..


Dagen har haft lite uppåt och neråt gångar, eller vad man kan säga. I ena studen är man überglad i andra får man veta en massa skit. USCH. Men som sagt, vet att vissa av de sakerna bara är skitsnack, för det fick jag och Ester svar i bussen på!

Jag och Laura, älskling! :D  har förresten gjort världens snyggaste bild idag, men jag vet inte om jag ska lägga upp den här, utan det får bli på bilddagboken.

På syslöjden satt jag och Elin och tova? eller vad det heter, så här blev våra resultat:


Inte speciellt vacker blev min... Men vem bryr sig?




Imorgon är det mer öppet hus så då ska dagen tillbringas i stan, på John Bauer och Vittra. Skojskoj.
Sen ska jag stanna i stan, har inget fram till 8 så är öpppen för förslag, fast ska kanske vara lite med Evelina, älsklingen. HI HI.


puss / linnea.

måndag!

hejhej.

första dagen på den nya vecka är avklarad. gick väl bra, började dagen med att få veta vem som blev årets lucia och de vart Laura, hon kommer säkert bli en jätte bra lucia men jag kan inte vara med i lucia-tåget eftersom jag, Ester och linnea ska åka till Stockholm och se IDOL istället så vi kommer inte få se något lucia-tåg i år.. men de blir säkert bra!

sen lite andra tråkiga lektioner, sen sista lektionen, då hälfren av klassen var på lucia träning så satt jag, linnea och daniel och pratade ganska mycket och fick lite (host*) skäll av Eva (a)

sen när här hemma har typ inte gjort ett skit..

men nu ska jag gå och fixa lite grejor innan jag sen ska dejta min säng och kudde (:

pusselin

veckans sammanfattning :D

Har inte haft tid att blogga i veckan så nu kommer allt på en gång :P



I onsdags hade vi animations kväll, väldigt intressant och roligt. För er som inte vet vad det är så tog man massa kort, som när man sedan spelade upp blev en film. Det tog lite tid innan man kom på hur man skulle göra, men tillslut kom man på tekniken :P



Lite såhär såg det ut  ^^



En av huvudpersonerna var tvungen att ha kläder på sig, kolla min lilla masterpice ;D ^^



Blev ganska snygg klänning? ;)



inga kommentarer ^^



Målade även en kickazz tattoo på hennes rygg ;) Vad tycks? ^^




Nu blir det färdig tjatat om den kvällen, men jag hade iaf jätte trevligt :D

I torsdags var vi på öppethus i stan på Wargen och Pc, en lärare på Pc ville att jag skulle söka vinterakrobatik. Men jag tror inte det ;P När vi sedan tog bussen till Wargen träffade jag lite saknat folk där, bla Filip, Jonathan, Nölsen etc :)

Jag kom iaf fram till att jag ska gå Teknik linjen på wargen, jag tänkte om ni ville veta ;)


På fredagen var jag bara på gården och träffade massa roligt folk där :)

Sen på Lördagen var jag på stan med världens bästa eve och laura :D Vi hängde utanför We nästan hela dan för att det var rail session där, vi fick gratis rock star :) Träffade även Andreas den store som man hört så mycket om ;P Men nu vet jag vad det är för fillur också ;D  Right eve? ;)




Det blev väldigt kallt om händerna också ;o <3


Åkte sedan hem och åt hos min farmor innan jag gick på "disco" på gården. Det var inte så mycke folk, men dom som var där tror jag hade roligt. Det hade jag iaf :D 

Jenny följde mig en bit hem sen, och vi gick och pratade om lite grejor. Tack för att det finns en som förstår :') <3


Puss // Moee-Hoee

Småstadsliv!

Så jävla underbar!





RÖVKONTAKT.COM! <3


Kolla på hela.




Jaja, dagen har varit ganska slapp, Har haft klassråd, Engelska, Svenska, Spanska, Matte och Luciaträning,

Jag och Elin har haft lite damp också, vi gillar att imitera dom på småstadsliv.

puss/linnea

Bruuunt ;o



nu har mitt hår blivit brun eller ja de var i torsdags de vart de.  fast på den bilden ser de nästan lite svart ut men de är väldigt mörkt, menmen får leva med de ett tag (:

DAWES :D:D

Hmm, tror jag måste börja fixa fram kläder till dansavslutningen!
Kostym hitta jag iaf så det är ju ganska så lugnt.

Men träna så danserna sitter perfekt måste jag också göra, eller jag kan dom ju, men det ser inte så bra ut ibland, som när jag visa för Elin ramla jag framlänges? FAIL SÖRENSSON.




Ursäkta att jag ser sur ut, är ganska så trött.



Snart så kommer min kära kusin Isabell hit. Ingenaning vad vi ska göra,bara umgås.

Men ska nog plugga lite spanska gloser nu. Så vi hörs.

MEN JAG TYCKER ATT ALLA SKA KOMMA PÅ DAWES DANSAVSLUTNING!!! KÖP BILJETTER!!! :D :D

puss / l.s


glass (y)

hejhej.

dagen har varit väldigt lung, färgade mitt hår igen, kommer upp en bild snart ;p sen så har de inte hänt så mycket.

just nu sitter jag och äter glass (summer dream) förlåt evelina jag som lovade dig att jag skulle sluta med och äta saker med mjölk i.. så snart lär jag väl få ont i magen...

nähh nu ska jag äta upp glassen och sen ner till jansson, är hundvakt tills imorrn..

pusselin

Fest?

Hejsan!


Hann inte blogga något igår, eller jo om dagen, men det var på kvällen typ 11 dagen började?
Då följde jag med Pappa och Kristoffer till stan, vi skulle gratta Sven-Olov. Kristoffer kunde inte vara tyst något under hela resan, vilket bestod av ung 1timme. Men aja, rätt skön kille...
Fick hjälpa honom att fylla en flaska med vin medan vi åkte på en guppig väg, men vi fixade det! Sen åkte vi in på Statoil för vi hade inget kul vi kunde ge Sven-Olov, men det fanns inte så mycket roligt.. Så det blev Heineken och Choklad!
Sen drog vi vidare till Ope där festen var.. Blev väl välkommen av min kusin, som krama mig och parkera mig i hennes knä...
Och prata lite innan den fina stämmningen sluta med att bråk.
Två killar "flög" på varandra och hälften av folket som satt i köket åkte med.. En idiot som muckat hela kvällen startade allt. Så jag gick ut på ballkongen och pratade med Kristoffer och Andrevas medans dom flesta var inne och bråkade med killen som starta allt, alla mot han. HAHA. Menmen. Tog ett tag innan dom fick ut han, sen stod han ute och skrek och så. Innan hans flickvän fick in honom i en bil och åkte.
En sak jag kunde garva åt ändå fast den dåliga stämningen var;

Kristoffer: - Jag känner igen dig!
Drevas: - Aa.
Jag: - Konstigt, det är ju Drevas.
Kristoffer: - Justja! Ditt ex eller hur?
Jag: - Öööh, nej.
Kristoffer: - Nej just det. Han var ju mycket fulare!
Jag: - HAHAHH! precis...

Menmen. Efter bråket blev stämningen lite sämre.. Men Sven-Olov var lika glad ändå, lite för full kanske, enligt mig eftersom han ramlade över mig, HAHA, plus en gång in i en kant på en byrå, AJ..
Sen hamna jag på ballkongen igen med Fanny, vi pratade om killar. Om att vi skulle leva livet utan någon kille!

Kvällen flöt på, och jag blev rädd för någon äckel gubbe som satte sig brevid mig i sängen och börja prata. Eller prata, det ända han  sa var förlåt, att han störde mig, kanske?, ja, nej.
Han var ganska wierd, och gammal och äcklig, så jag rymde där ifrån ut på ballkongen igen. Sen blev stämningen värre enligt mig eftersom en person gjorde en grej, som jag inte tänkt nämna.. Så vi bestämde oss för att åka hem, eller jag och pappa gjorde det, och Kristoffer fick vi säga till ett antal gånger innan han kom ut i bilen, jag var nog den som fick han att komma ut eftersom jag var rätt sur på honom.. Så vi åkte hem,.

Men innan det, satt jag i bilen och prata med Elin, trodde jag skulle dö, eftersom den där äckliga gubben kom ut och gick mot bilen och öppna dörren,
Han: - Kankse?
Jag: - alltså,, jag pratar i telefon...
Han: - Nej? kan du skjusa hem mig?
Jag: - Men, nej?!

Sen smällde han igen dörren och gick åt ett annat håll, men sen kom han tillbaka, men då gick han in! Tur som var, men han gjorde typ något konstigt mot mig innan han gick in. USCH.

puss / linnea.

ElinGranlöv&LinnéaSörensson





Vi tog en liten ridtur.. gick bra tills dom börja kicka ass. HAha.

BOXBOXBOX









Sista bilden må vara snyggast.

Vi hitta boxningshandskar på min brors rum ;) Och Elin kickade mitt ass på att boxas som ni ser. HAHA

HISS&Diss

Yeah, dags för lite hiss och diss kanske?

Vill hissa jättte många snälla flickor idag känns det som!
Men vi tar bara två för idag..

HISS

* Linnea Dejemo
. Hon är lik mig, båda har bestämt sigg för att bli nunnor? och båda tycker ganska lika om killar nuförtiden.
* Evelina Andresson. Älskar att ha deep talk med henne, hon lyssnar jätte bra! Och är helt enkel bra <3

* Helg. Jag älskar helg! Så skönt! Kan man chilla, och ha allmänt roligt. Som jag ska ha snart när min mosters man levererat Elin i en trång liten låda till mig en sådan vacker kväll! Awsome.


DISS

* Att bli kär.
Jag och Linnea har kommit fram till att vi aldrig mer ska bli kär. För att vara kär suger, för det mesta, det funkar helt enkelt inte för mig.. Visst skön känsla, IBLAND. Men aja, det hamnar iaf på min DISS-lista!

* Skola. Jag hatar skola, måste vakna så tidigt på morgonen, och sen åka buss i typen halvtimme? Usch säger jag bara! Sen skola från 9-3. Visst kul att träffa VISSA. Men annars suger skolan ganska hårt.

* Dissare. HATAR DISSARE. Varför? Jo för dom dissar. HAHA. Det är inte den skönaste känslan om någon total dissar en. Linnea vet jag iaf håller med. ( Min nunna<3 )



puss / nöffass

fredag

Hejsan!

Dagen har varit en berg- och dalbana! Men mest bra faktis!

På musik gick det ju bra. Men Janne var lite taskig mot Oskar, och mig? fast jag tror det var riktat mot Oskar, annars ska Janne få!

Oskar var lite badass och kommentera allt vi gjorde på musiken...
Eller jag och han satt och käfta lite. Haha.
Och Daniel kommenterar också lite sen.

Janne - Daniel! Du kan också vara duktig på att kommentera! Men skillnaden mellan er är ju att du kan spela!
Alla - HAHAHAH!


Men jaja. Sen har vi haft Engelska, Svenska och Idrott!
På engelskan kom jag på en skoj låt, men ingen kunde beatboxa.. Så det sket sig.

Idrotten hade vi handboll, rätt skoj, ganska kort lektion dock.

sen i bussen hem satt jag, Linnea och Elin och "lekte" med min krämbulle.

Och förlåt gud.

Jag och Linnea är ju nunnor så det kanske inte var så bra att vi misstolka precis allt och jag kanske använde för snuskiga ord. SNYFT.

pusss /linnea

<3

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

torsdag

sovmorgon idag igen!

eller iaf till 10 över 8. Men det är bättre än vanligt!

Sen gick jag till busstorget och tog bussen till PC. Det var öppethus (y) Sen när jag och klassen kikat runt där, drog jag och några till i förväg till Wargen på öppethus.. Sen åt jag och Lotta "Lunch" på Törners, Wie. Sen tillbaka till Wargen, Sen stannade jag och Linnea Dejemo i stan. Vi åkte tillbaka till PC och kollade på någon show. Ganska så okej faktis. Sen åkte vi tillbaka till min brors lägenhet, träffade David, Jesper och bror lite, hade så jätte trevliga pratstunder, HOST. Ångrar lite kanske så där i efterhand, haha, efter det gick jag och Linnea och panta och köpte risifrutti och en chokladkaka.. Mums.


Btw. Så ska jag och Linnea bli Osexuell. Alltså varken Homo, Hetro eller Bi. BESTÄMT.







puss /linnea

Onsdag

Har inte kunnat blogga sen i typ tisdags, ajaj, men aja,

kortfattat om min onsdag,

var ledig och hjälpte till med hästarna,, sen åkte jag till stan, käka tårta och efter det var det dags för dans, sen träffa jag Aron och Jonte..






Hmm, ser han inte lite busig ut?
ska skicka dom andra bilderna till aron så ni får kolla hans blogg!



jaduuu,


puss / linnea

trötter..

hejhej.

idag vart de Östersund. skulle kolla på pc och wargen. de gick ju bra men har ingen anning om vad man ska gå för något... 

sov iallafall hos lotta tills idag, hahah skoj var de ;p lotta sa ju lite fula/konstiga saker xD fast de gjorde jag också, så ska kanske inte säga så mycket. menmen, när vi klev upp imorse så var de kallt i hennes rum så jag fröss typ jätte mycket, sen drygade vi oss lite länge med frukosten tror jag så vi fick skynda oss lite.

sen bussen in och av vid pc kolla runt där typ virra bort sig i skolan..  sen på wargen, kollade lite sen till easten och åt med laura, eveling, jenny och linnea.  sedan så gick vi runt lite på stan och kollade. 

bussen hem, plugga, äta och en sak ni ska få se imorrn (:

nu sitter jag här har precis pratat med evelina men hon skulle gå på ****-***** :D döda mig inte evelina (a)


nu ska jag kolla på engelska igen..

pusselin

onsdag..

hejsanhejsan!

idag var de sista dagen på vårat energi tema :'( snyft..

nähh men de har varit ganska roligt och hålla på med de.
idag var de två killar som kom och berättade och vi fick göra lite saker. sen fick vi hålla på med i matte, typ räkna med energi (?) de var lite drygt...

nu ska jag snart åka till Stugun de var något grejs i bildsalen för alla 9:ans tjejer, sen ska jag sova hos lotta och sen imorrn så ska vi åka till Östersund och kolla på gymnasie skolor.  nu ska jag fixa lite grejor.

hörs sen ;p 
pusselin

Onsdag, LEDIG!

Hejsan!


Yeah, imorgon blir det sovmorgon, ska vara ledig hela dagen! Skönt!

Ska först fixa lite saker hemma sen åka till stan och äta tårta eftersom min bror blir 17år. Wiie! Ganska mycket svull har det blivit på sistonde. OPS. Sen ska jag ju dansa också! Härligt!





pusss

jacka

Ojj glömde att jag skulle lägga upp en bild på min jacka i torsdags ^^  Ni behöver inte kolla så mycke på fjortisen som har på sig den ^^ Puss<3


 


//Moee-Jibber-Brat-Hoee <3

HISS

Hej!


Jag kom på att jag glömt att hissa någon idag! Ops!
 Och jag tänker nog hissa min käre vän från samma blogg EliN! Vi har haft då grymt skoj senaste, eller ja, vi har alltid det bäst! Vaggan till graven kommer det nog vara när det gäller oss hoppas jag!


Men jag hissar en annan grej med! 12maj, jag fyller 16, och vi är i Turkiet, och Lotta och Emelie har planer för mig då, (y)


Men nu är det det sista inlägget idag, för jag har inget annat att skriva!

Ska duscha nu, så vi hörs imorgon, då det är dans och tårta!


pusss / linnea

vrum,

hölloh!


som sagt. jag behöver ju inte skriva så mycket efetrsom Moa redan sagt vad vi gjort idag. HHAhA.Ska lägga upp någon skoj bild från idag bara. HIHI.

Btw. Måste ju bara skriva Emelies fina fail idag. Hon är så bäst!

Jag Lotta Elin: EMELIE! Gå inte där det är skit halt.

Emelie: (pratar i tele tydligen men vi märker inte det)  JUSTEFAN!

Vi, : HHAHAAH!

Hon: Möte, måste gå!

Sen springer hon i backen och ramlar typ as fult, snurrar runt å så typ. HAHAH!

Hon är bäst <3





" Kolla mig jag är biff!"




"Eskimå"(Stavning?)




"Suddiga barn"



KRAFTVERKET I STUGUN! OMG!




Rikard kan det där med att le! :D

Svull dag <3

Hejhej Moee här igen ^^

Dagen har gått super fort, har haft lite slappa lektioner bara sen ett studiebesök på stuguns kraftverk. Jag tänkte att jag skulle vara lite duktig och ställa lite frågor när vi var där, men jag fick inte så bra svar... ^^


Moa : Vad händer om man ramlar ner där? :O

Gubben: Man blir blöt


Shiiit vad jag skrattade ^^


Påväg hem hoppade vi in på ica och köpte godis, glass och dricka :D Muums :P



Godaste glassen på hela året!! :D



Mina failkompisar ^^ Nä, nu ska jag sluta mobba er för tlf :P <3



Sen fula svullot själv ^^


Puss Moee-Hoee <3

08:08

Go'Morrn allihopa!
Sovit gott?
Det har jag! hihih.
Idag är det ännu en energidag. Det ända jag vet att vi ska göra är att ha idrott. Skoj.
Tror vi skulle till något kraftverk? Nä ingenaning! Får se!

Men min buss går typ snart så jag måste lämna datorn nu.


SKOLFOTO!

HeyyY!



SKOLFOTO.
Vill inte visa vår seriösa bild, såg ganska så störd ut.. Usch.


Bara jag som diggar vårt sagotema!?


Aja, har näästan nyss ätit... Jag gjorde maten.. Gick inte så bra. Spagetti överallt och sånt.. x)
Sen har jag typ bara lyssna på musik! Hihi.

Garvar sönder åt Jonathan.. Han siitter och pratar om att han är Harry Potter för han har ett ärr i pannan, och han ska rädda världen mot Nalle Puh och Nasse. Fast jag är för dum för att fatta varför.. :P


pusss

pööss

hejjhejj, har varit lite (host) på att skriva menmen, ska väl ändra på de så inte linnea klagar (:

helgen var iaf väldigt rolig, åkte till stan men dejemo och sov hos hennes pappa, vaknade på lördag typ 8 (!) fick vi reda på att dem vi skulle träffa inte kom så vi tog 10 bussen hem istället (:

sen igår spenderades med småkusinernar hos farfar. (: fika och sånt, gottgott (:

idag hade vi som sagt energidag på skolan, och imorrn och på onsdag.
och när vi skulle kolla på film så tog våran favorit lärare per min och linneas mobil :'(  sen så var han dum typ hela dagen.... blääää.

sen vart de lite om lucia men jag kan inte vara med för jag ska till Stockholm den dagen och där blir de IDOL :)  sen vart de lite om filmen igen, sen lite bild, sen var dagen slut och vi fick hämta våra mobiler :D:D:D:D:D

Bitch

Hejsan!..


Idag har vi haft energidag.. Kollade på filmer och målade energi typ. OCH jag och Elin var så "badass" så vår lärare tog mobilerna av oss. Sen var han dum hela dagen med oss. Usch på honom..

Ja eftersom jag inte haft mobilen något så har jag ju inte kunnat tagit några bilder.. Snyft.

Vi hade också Lucia-grejs, som vi som ville bli Lucia skulle vara med på, balans övning och blåsa och suga. HAHA.

Vi har inte gjort något annat. Men jag har ju kommit på att jag ska hissa en person idag med!

Aron!  Hihih. För han KANSKE ska rita en punkare till mig. hihiih. och för han har piercing i armen! HAHA. Och han är ju min "bästis.."



AJ.







men nu ska jag lyssna på musik och sånt HIHI.



pusss / linnea

Äppelträd

Godmorgon!


Nu är det skola igen! Fast jag tror dagen är slapp? Någon energi sak i 3dagar tror jag det var.

Har ingenaning vad jag ska skriva i detta inlägg.

Men jag ska nog snart gå till bussen. Så vi hörs efter skolan!



puss / linnea


GH

Jag är sämst det här med rubriker.


Iaf. Har just kommit hem från stan..


Linnea Dejemo.
Jag ska bli bättre på att kommentera din blogg! Jag lovar! Och för det andra ska du och jag sola solarium minst en gång den här veckan! Hihi.



Dagen har bestått av att spela Guitar Hero. Yey!
Och gjort läxor med Linnea Dejemo, wie.


puss / linnea

Bähä

Hej igen idag?

Iaf. Nu har jag precis duscha. Sköönt! Och jag är klar med engelskan tills på onsdag vilket också är skönt!

Sen Ska jag nog kanske med till stan en sväng ikväll, Fast vet ju inte hur länge det blir. Men en stund iaf.

Jag har kommit på en ny skoj sak! :D Tror jag ska hissa en person varje dag. Men idag hissar jag LOTTA! Älsklingen. :') Orkar inte skriva så mycket om varför, men hon finns alltid för en och så. Älskar henne.


Men men.. Jag vill blogga mer men kommer inte på något att skriva om! Höhöhöh..



puss / linnea


rubrik...

Hejsan!


Idag blir det nog en väldigt slapp dag. För jag är typ död...

Igår på eftermiddagen gick jag hem till min moster och kusin, där vi kollade på en film.. Som jag inte kommer ihåg vad den hette.. Sen gick vi hem hem till mig. Jag, Edvin och Bella spelade Buzz, GH, och vanlig gitarr och bas.. Sedan kom vi på att vi skulle spela på Julafton eller Nyår. En låt alltså. Sen följde jag och bror med Bella halvägs hem innan vi gick hem igen. Då var klockan runt 12.. Så jag blev bästis med sängen och mobilen ett tag för den delen.

OCH Jonathan... Du är bäst. Tack för allt.



Peace ^^

pusss / linnea

hahahah

SKOJ? xD
Daniel skickla länk, hmmm ^o)





haha

Rindahl tyckte att jag skulle läägga upp den här på bloggen. Varför inte liksom?:)






hmmm





Bara jag som typ inte ser nåhon skillnad? x)







Idag har jag ont i magen.. Fast det kan ju bero på att jag åt tårta igår och idag. HAHA.

Fick en väldigt fin väckning idag. Linda och mitt kusinbarn sjöng för min bror. Ganska högt. Så jag vakna också. Lät vackert :')

Idag ska jag antingen vara hemma, Åka till Lotta eller Linnea. Men Lotta är nog det som blir om jag får, för vi hat planera lite.. :)


Men nu ska jag... göra något, orkar inte blogga, haha.



puss/ linnea

Bläääjjjj.

Hejsan!


Nu har jag färgat håret möörkmörk brunt! Blev faktis rätt nöjd. Tack kusin föär du stod i år och färga mitt hår. nhaha.


Om vi nu måste ta det på bloggen och inte irl så.
ja... Headern är nu borta.. Så alla inte behöver tycka att jag och Elin är taskig... Så kommer det en ny inom kort..
Den vi hade var tillfällig eftersom jag är så störd så jag pajja vår andra. HAHA.


Men nu ska jag fixa tårtan och så. Sen ikväll blir det mums. Hihihi. (a) Tjockare ;)



pusssss ( linnea

Hejhopp :D

Hej Moee här :D


Är fortfarande as arg på mina blogg medlemmar, har inte hänt något med headern. Det har varit en bild på bara dom i typ 1 vecka nu. Jag menar hallå jag är också med i bloggen. När ska det hända nått Linnea?



Aa men iaf, idag ska jag till stan och köpa mig en mössa :D Vet förtfarnade inte vilken färg men nu har jag iaf jackan jag kan jämföra med. Lutar åt en rosa lr grön :) Men jag får se... Lägger upp en bild på senaste inköpet ikv när jag kommer hem lr efter att jag har varit hos Daniel :)

Har haft lite underhållning nu, Linnea har strippat, INTE plopp linnea utan Linnea Dejemo :D ganska skoj faktiskt ^^



Ska sluta nu, har haft bas i typ 1 timma

Puss Moee-Moee


GödMörgon

Go'Morrn!


Nu har jag fixat mig och så så nu är det bara att vänta tills bussen kommer!

Idag fyller min lille bror år. 11. Grattis till den filuren. Jag diggar hans present. En lila el-bas, förstärkare, microfon.
Älskar basen! Färgen är skit nice.
Och ikväll blir det tårta! Och jag blir väldigt mörk i håret tror jag! Awie.



Bror! :)



Visst är jag duktig på att måla? x)


Men nu ska jag packa det sista till idrotten kom jag på!



pussss/ linnea


Farm ville.

Heeej!



Tänkte blogga lite kort.. Innan jag ska städa.

Sen jag blogga sist har jag inte gjort så mycket, gjort mat, ätit, spelat farm ville, som jag fortfarande gör, har blivit nörd på det igen typ.
Funderar på om jag ska färga håret ikväll eller imorgon.. HMM.

Men aja, blev ett väldigt kort inlägg.

Imorgon fyller min käre bror år! 11år. Ojoj..  Så då blir det tårta och massa socialt. :)



pusss / linnea

Torsdag

Hejsan!


Idag har det varit ganska chill, vaknade kl 9 eftersom jag sov i stan så jag hade sovmorgon! Fast jag sov litelite för länge, Bussen gick 10 över 9 så det var jävligt stressigt vill säga!

Sen faila jag med att ramla bakom bussen (!??) Alltså jag kom precis när bussen kom och sen ramla bakom den. USCH det var iaf väldigt pinsamt, för det var så halt så jag knappt tog mig upp! HAHH.,

Sen träffade jag alla andra på busstorget sen gick vi till Jamtli, WIIE! Där vi fick lyssna på en gubbe som snacka på som en... dat var drygt som f**. ;o

Efter det fick vi vara kreativa och måla! Jag och Eve målade som 3åringar(?) Haha.

Sen var det dags för lunch, för mig, Evelina, Lotta och Laura blev det Via Grande som var full med grabbar! Hihi.
Ganska så skojj, vi var ganska så störda.. eller något, vi hade iaf skojj som f**!
När vi ätit och garvat klart gick vi till Kärnan där vi mötte resten av klassen. Så fick vi en bok var. Det tog 5år innan jag hitta någon. HE HE.

Bussen hem var också skojj, vi hade trevliga samtalsämnen!

Sen kom jag på nu att jag och Eve kom på en ny ställning.. Men vi fick den inte med på bild, BAJS.








FÖRE




EFTER






PUSSSSSS/ Linnea


Bilder, Onsdaag


 
Egobrudar? :)




Emelie lekte med vårat hår lite :)




Peace






DAAAANS! <3




Anonym med mina vantar?






Pusssss

0825

hej blir ett snabbt inläg nu innan jag ska gå till bussen känns som jag har lite brottom nu,

fick iallafall en chock när jag vaknade de var snö ute:o viste inte riktigt om jag kunnde komma på skolan...  jag höll på svimma :s   nähh inte precis  (:


pusselin.


godmorgon!

Godmorgon!

jag vaknade precis, har pratat med både Dejemo och Sörensson på den 7 minuter jag har varit vaken.

är TRÖTT, men ska fixa mig så jag sers lite normal ut när vi ska till stan idag så kanske skriver innan jag tar bussen till Stugun.

pusselin

23.35

tjo (:

dagen var väldigt bra, ja som moa redan skrivit så fick vi tårta och saft av lärarna (: sen var de redovisning hela dagen och de gick ju bra (:.

imorrn blir de in till stan med klassen ska på jamtli och kolla på en konstutställning och sen på akademibokhandeln.


men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon (:
godnatt!

pusselin

Dans

Hejsan!



Nu sitter jag hos Dana. Så jag kan inte lägga upp massa bilder från idag.. Men det får bli i morgon.


Men iaf. Dansen gick faktiskt ganska bra. Var skönt att dans igen. Har inte gjort det på 2veckor!


Efter dansen träffa jag och Dana Jonathan i en timme ungefär. Innan alla vi splittrades..


Just ja! Idag tror jag jag var lite taskig också... För det var en kille som kom fram och satte sig med mig på busstorget och börja prata med mig. Han snackade typ arabiska/engelska eller något, han fråga mig något och jag började asgarva? kunde inte få fram ett ord utan satt bara och garva åt honom, tills han sa att han skulle på bussen.. x) Då fick jag iaf fram "Bye"




Men nu ska nog jag och Dana sussa :)





Puss

Sweet <3

Hejhopp gummi.. eee... plopp  ;D


Dagen har varit ganska så nice faktiskt, vi har har haft muntlig redovisning hela dan. Vi fick TÅRTA!!! Mumss ;)

Men jag är lite besviken på våran header, det är bara bild på Elin och Linnea nu men jag tror att den håller på att fixas kanske?  ^^  Aja men jag får snacka med Linnea i morgon :P



Iaf har jag äntligen hittat en jacka som jag vill ha!! :D Är lite kräsen av mig vett ni ;P Den bör komma i morgon, för den är i Ånge nu  ^^  Det är en Gul Burton jacka, jag kan lägga upp en bild på den kanske i morgon om den har kommit.

Men nu har jag en fråga till er läsare  :D skojj va? :D

Vilken färg ska jag ha på mössan om jag har en knall Gul jacka? Grön, Lila, Rosa, Röd? Vad tycker ni? :)



Puss / Moee-Hoee <3

Redovisningen

Tiiituuuut!



Idag har vi haft redovisning i SO hela dagen!

Alla har varit jätte nervösa men när vi fick se vart vi skull redovisa och så vart det lite bättre iaf. Tända ljus, mörkt, dukat med tårta och saft! Mums.  Fast sen fick vi ställa oss och redovisa våra arbeten.. Jag vet vad Maria tyckte om mitt.. HAHA. Men det hade jag inte tänkt att skriva här.

Men läxa fick jag av henne, tp den ända som fick kanske? Snyft.

Aja, nu sitter jag på bibloteket som varje onsdag annars.. så roligt. NÄ.

Kändes för att blogga mycket men jag har inte så mycket mer att skriva. Ännu mer snyft. HAHA.

Joo. Idag är det bästa dagen! Har ju dans! Men först ska jag på stan och köpa hårfärg och så. Och denna gång ska jag försöka komma ihåg att beställa en dawes dress. Awie. Sjukt bra om jag får, för vem vill inte ha en dawes dress?!
Kom också på att jag glömt nyckeln till Dennis lägenhet såjag måste hitta på något annat skoj att göra till kl 9.



Lite roliga bilder från idag dyker nog upp imorgon på bloggen! Eftersom jag inte hinner idag troligtvis.



Pusss / linnea

Godnatt!

hejsanhejsan (:

nu ska jag snart drömma om linus (; hahah sötare får man juh nästan leta efter :D

har iallafall gjort klart om redovisningen imorgon, får hoppas på de bästa, kommer typ inte få fram ett ord när man väl står där. ;p jaja... Maria har ju sagt att de inte är så hemskt så får väl lita på hon :)

men nu ska jag sova, hoppas john blund kommer snart (:

godnatt :D

pusss. e.granlöv

Awie.

Sitter och pluggar gärnet! Men kommer suga imorgon ändå!

Blir också ägd av Elias... Ajaj. :'(







Jag gör en vacker "mind map" tills imorgon! Visst skriver jag fint?




rosa. :)





Moi x)




puss

hejjhopp!!

hejj ;p

sitter och pratar med linnea i telefon (:
hon älskar sin bror :) syskon kärlek :')

har inte gjort så mycket på redovisningen, men de är juh inte så svårt.  

kanske kommer lite bilder sen, får sen om jag orkar xD


chattar lite med folk, skrev till jenny att jag pratar med linnea och hon bara ovanligt :p vaddå jag och linnea pratar väl inte så ofta i telefon ? :o

puuuus


tisdag...

Hej. 
 
jag överlevde en dag till i skolan!?  fantastiskt. började med matte jag och linnea hade juh då väldigt roligt, men jag kommer inte ihåg vad vi garvade åt? så bra minne har jag. 
sen vart de juh de där provet, de gick väl så där med de, de ändå jag kom ihåg typ var juh såklart inte med... 
och sen fick vi en sådan god lunch (igen) älskar maten på skolan (y) potatis, omelet och... ööh vad var de ?  ja gott var de juh inte...  omeleten var typ jätte konstig, sa till evelina att de var äggpulver i och hon trodde på de ? (smart)

sen var de en lugn eftermiddag med syslöjd,  lärde oss japanska knutar, som jag och dejemo ägde på att göra, john och jonathan var juh till och med bättre nästa? skandal...  ja jag och Linnéa ska gå på bio på lördag med robin och sebastian (?) vet inte vilka de är menmen...

nu ska jag plugga (IGEN) och denna gång till redovisningen tills imorrn om Selma lagerlöf och boken Kejsarn av portogallien.  iför hella klassen och lärarna.. kul(y)

// elin


Jag <3 Kameran.

Jag älskar att fota! :)

Även fast jag inte är bäst, men det är skoj :)

Lite bilder jag är rätt nöööjd med.
















MOI. ^^





kyssN

svårt med rubriken här!

Titut alla små filurer!


Jag har överlevt ännu en dag! Dåligt va?

Provet var inte så jätte svårt. Men inte lätt heller.. Sen har vi typ bara haft syslöjd, suttit och gjort japanska knutar eller vad det hette. Skojjj (y)

Fick iaf sluta pyttelite tidigare! Det var awsome.

Imorgon är det dans! Vilket ska blir underbart kul! Ska också köpa hårfärg till mig och Lotta, sen ska vi fixa på fredag. Ännu bättre!

Och nu kom jag på att vi har redovisning hela dagen i SO! I samlingsalen. Inför klassen och lärarna. Det blir ju skojj. (?)


Får ju inte glömma min och Elins roliga timme. Ganska så... skojj... Första gången jag säger så om en mattelektion! x)





Godmorgon!

God morgon allihopa!



Nu ska jag göra ett snabbt inlägg på 2min så jag inte missar bussen!


Igår blev det inte så tidig natt som jag sa, utan snarare runt halv 2 , 2. John Blund kom väldigt sent eftersom han satt och spela bingo med Aron..?






Men nu är ddet dags för skola! Puss//Linnea

godnatt.

hejsanhoppsan!
 
nu ligger jag och smsar med Linnea och Robin(?)  ska snart sova tror jag om de går, så jag inte är död imorrn då vi har prov..  får se om något av de har fasnat i min lillalilla hjärna.  får väl hoppas på den bästa (:

 
nähh men nu ska jag sova, nattinatti!


//elin


STOLT *

Hejsan!


Jag såg äntligen att Elin har bloggat! Så stolt över henne :D


Men aja, har pluggat sönder men det fastnar inte i min hjärna! Om jag ens har någon?



Men nu tror jag faktis jag ska sussa.. Så jag inte är död imorgon på provet!



puss / linnea

första skoldagen efter lovet avklard!

jaha då var första skol dagen avklarade, inte roligt att börja skolan igen efter ett skönt lov.. Fast det ända roliga var att träffa alla igen. varit utan dom flesta i en vecka och saknar dom redan ( dom flesta)? Hm.. andra ord  klassen är underbar. jo då dom flesta är juh de (:

jaja, har nästan inte gjort något annat idag än att plugga till provet imorrn som är om litteraturhistoriska termer och epoker. de är väldigt dryg men börjat lära mig de nu typ. 

dagen började med att vi skulle fylla i omdömen som vi tror att de skulle se ut när vi får dom på fredag, de var juh nästan lite pinsamt för man ville ju inte ta för höga siffror och så för sen skulle vi skicka de till alla lärare vi har.
sen vart de engelska med favorit läraren (?) nähh de var inget prat med tommy idag heller menmen får sen..
sv/so efter de och vi skulle skriva ett redovisning tills på onsdag, 
åhh vad god lunch de var idag, nähh inte precis kalops och potatis. kalops med senor och äckel i så jag, linnea och ester vägrade äta köttet, men dom andra åt och vi höll på spy.
sen efter en väldigt god lunch så vart de lite spanska och sist matte som var väldigt drygt.  de vart mest prat på slutet av lektionen..
ja och sen åkte man hem och har typ pluggat sen dess.

ja nu ska jag väl fortsätta men pluggandet och sen sova så man orkar upp imorrn.

Puss elin (;


Saknar.

Hejsaan!


Nu är första dagen sen det korta lovet slutat! Ska snart börja plugga till provet imorgon som jag inte gjort än.. Men det kanske inte är så svårt?

Dagen har varit bra. Har pratat riktigt med Moa, iaf nästan, känns skönt :)
Och jag gjorde bort mig idag på en lektion... -.- hoppas Per C inte fatta att det var han jag pratade om iaf..

Åååh, jag saknar sommaren!




Skola.

Hejsan!


Idag var det dags för skola igen! Inte så skoj om jag får säga det själv.. Dagens ämnen engelska, Sv/So, klassråd, B-språk och Matte/No, tror jag de var.
Sen har vi ju nåt prov och nån redovisning den här veckan tror jag? Iaf prov imorgon.
Och på torsdag ska vi tydligen på Jamtli.

kort bloggning. Men jag ska snart gå till bussen så jag hinner inte skriva mer!

pusss

rubrik


Hej!

Dagen har varit ganska lugn, har varit hos mormor och kollat på film med Svempa, Susan, Alex och bror... :) Vi kollade på 7eventy 5ive det var mega bra och jävligt äcklig tyckte jag. Iaf ibland.. :)
Sen har jag inte gjort så mycket mer... Har typ haft ont i huvudet halva dagen (y)








7eventy 5ive






pusss / linnea

Awie

Här kommer lite text till bilderna som jag la upp igår :)



Jag och Elin kom på att vi skulle åka till Stugun till Lotta. Så vi tog våra moppar och åkte dit..
När vi var där satt vi först och spela farm ville! Innan vi åkte till kyrkan och tände ljus på gravar... Men det tog fem år innan jaf hitta graven jag skulle tända ljus på! :o
sen åkte vi runt lite bara.. när vi gjort det ett tag hakade Linnea Eriksson också på. Efter ett tag kom vi på att vi skulle kolla på film. Men det blev ju liksom ingen film för Lotta målade oss "bodar" i ansiktet... Sen gick vi ut på byn...
Sen häånde inte så mycket mer :D Åkte hem.








pusss

Joker/SadFace



Kyrkan :)



Tände ljus  med Elin och Lotta.. :)




Hon ville så gärna vara med i min och Elins blogg men hon kunde inte stå still :o



Sad Face




Sad Face :P




È man snygg så é man :)



puss / linnea

RSS 2.0