första skoldagen efter lovet avklard!

jaha då var första skol dagen avklarade, inte roligt att börja skolan igen efter ett skönt lov.. Fast det ända roliga var att träffa alla igen. varit utan dom flesta i en vecka och saknar dom redan ( dom flesta)? Hm.. andra ord  klassen är underbar. jo då dom flesta är juh de (:

jaja, har nästan inte gjort något annat idag än att plugga till provet imorrn som är om litteraturhistoriska termer och epoker. de är väldigt dryg men börjat lära mig de nu typ. 

dagen började med att vi skulle fylla i omdömen som vi tror att de skulle se ut när vi får dom på fredag, de var juh nästan lite pinsamt för man ville ju inte ta för höga siffror och så för sen skulle vi skicka de till alla lärare vi har.
sen vart de engelska med favorit läraren (?) nähh de var inget prat med tommy idag heller menmen får sen..
sv/so efter de och vi skulle skriva ett redovisning tills på onsdag, 
åhh vad god lunch de var idag, nähh inte precis kalops och potatis. kalops med senor och äckel i så jag, linnea och ester vägrade äta köttet, men dom andra åt och vi höll på spy.
sen efter en väldigt god lunch så vart de lite spanska och sist matte som var väldigt drygt.  de vart mest prat på slutet av lektionen..
ja och sen åkte man hem och har typ pluggat sen dess.

ja nu ska jag väl fortsätta men pluggandet och sen sova så man orkar upp imorrn.

Puss elin (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0