Tisdag

Hejsan!


Dagen,

skolan, haft bild-sv/so-idrott-film, men jag gick kl 2 för jag skulle följa med pappa till stan. ganska segt eftersom det regnade.

ja det finns inte så mycket att skriva. mer än att vår klass är bara för roliga att spela fotboll med. ;) Om man kan kalla det det xD


Imorfon ska man till Torsta. Skojj....





puss

Lördag-Ansiktsmålning-Garderob

Hejsan! Har inte bloggat på 3dAGAR ;OOO

Jaja, i lördags "joobbade" vi in pengar till klassresan på nornan, vi var på expostugun och målade ansiktsmålning, hade minizoo och tog betalt för hoppborgen. Kända liiiite pengar iallafall.

Sen efter vi städat och allt följde jag med hem till emelie, vi gjorde oss iordning till kvällen. När vi sminkade oss kom vi på att vi skulle äta på BroGrillen med Moa så vi ringde henne och då blev det stressigt. Sminkade oss snabbt och cyklade iväg.

Efter vi ätit gick vi till nornan och hängde upp lappar i "garderoben" som vi skulle stå senare på kvällen och ta betalt och hänga upp jackor.
Jag och Emelie åkte hem och gjorde oss helt klart innan vi åkte tillbaka och ställde oss och väntade på FOLK. :)
Sen hade vi fullt upp hela kvälle, nästan,
Fick en ny POLER. Lena ;)

Blev uppbjuden också, men han fick "nobben" HAHAH! Yeeaahh. Men fick ändå dricks av han, bussigt :)
Jag och Emelie fick även sk'll av en gubbe som var där typ. Han hade tydligen hängt upp sin jacka själv och så. Men ingen jacka fick han av oss, så då blev  han sur. xD Han hade ju tydligen blivit av med EN jacka varje gång han var på dans. Då hör man ju vems fel det är? xD Haha. jaja. Sen när dansen var slut, sov jag i stugun hos min moster,

somnade runt 5, sen väckte moster mig kl halv 10. Jag var halvt död. Vid frukosten satt jag och berättade om vårt lag och sånt till storsloken! THA PINK GÄDDA! Och då bestämde dom sig för att dom var tvungen att komma och kolla för jag var med. HIhi.

Jaja. Här kommer lite bilder från lördagen. :)



Svull på brogrillen.


SteeekMOA i mina brills ;D





Emelie pratar i tele, och jag, ehhh gör något :)




Här tillbringa vid kvällen xD från 19.00 - 01.30 xD Typ :p
Emelie, Moa och Linnea Eriksson




SVULL





Kul kväll iallafall<3



puusss

Torsdag

Idag vaknade jag kl 12. Sen gick jag på "barnkalas" HAHAHA för min kusin fyllde 1. åt tårta sen gick jag hem igen.
sen har jag kollat på tv, pysslat med mina hundar. Sen har jag ätit ännu mer tårta för min farbror fyllde år med. så då var jag tvungen att vara med mina små kusiner Anton, Emelie och viktor. Byggde pärlplatta (aaa) haha. och nu sitter jag här. :)


hej då bajskorv :*


/ l.sörensson

20/5

Hejsan!

Bloggade inte igår så jag skriver om gårdagen nu.

Föööörsstt massa plugg och sånt på skolan. Så kul. HOST. Efter skolan gick jag och Elin till Info Care för att sola. Så niiice. Förutom att det åkade så det blev lite disco i solariumet när vi solade. Ganska läskigt faktis. Efter det gick vi till Bro Grillen och åt. Tanten i kassan var in te lite virrig, hon gav mig 100kr för lite, och glömde ge elin något att drick. m.m. Sen efter det gick vi på macken och köpte dricka, sen gick vi tillbaka till Info Care och satte oss i en soffa och pratade med Joel och Magnus. :)
När vi åkte hem stannade jag hos Elin. Så under den tiden jag var där, satt vi vid datorn, pratade i tele och cyklade. Det var riktigt kul :) Sen åkte jag hem.. ^^





Yeeaaaayy. :)



puss o smek, L.Sörensson

ojojoj

Jag vill ha sommar nu!
Längtaaar.:)

Jaja, imorgon ska jag och Elin sola solarium igen, fett najs! Och det är också sista dagen skola denna vecka, och på fredag ska jag stå och ta betalt för en hoppborg xD Yeeaaay. Sedan på lördagen ska jag kolla på dans med Dejemo och sen åka till Emelie, sen på kvällen ska hon och jag tydligen stå i garderoben och hånga upp jackor åt folk som ska på dans. Yeeay :D

 Linneeeaaahh Sörenssoooon ;o


puss. l.sörensson 

Måndagotisdag

Måndag

På morgonen när jag åt frukost ringde Linnéa och sa att vi skulle till stan och filma! Så jag smsa Jonathan och sa det, eftersom alla utom Linnéa i vår grupp hade glömt att vi skulle till stan. Väl framme i stan visste vi inte vad vi skulle göra men det gick bra ändå, :) ganska kul men pinsam dag.





Tisdag

SKolaskola, Fortsatte att skriva min rapport, som NÄSTAN är klart, eller okej, inte ens nära. Sen hade vi idrott, rätt kul, hade skogsbrännboll och som avslutning spraang alla ner och la sig på skolgården så det stod IG för dom som inte var med på idrotten (y) Sen efter idrotten fortsattes det med skrivandet på rapporten. (y)


Fredagsmysochlördagssol

Hejsan!

Gårdagen spenderades i stugun hos Lotta, jag, hon och Daniel kollade på två filmer, The blair witch project och Black Chrismas. Kulkul, och efter det hade vi kul med min mobil, tog massa bilder och filma.
Sen drog vi ner till Busstorget, ganska dött, när det bara var jag, Daniel och Lotta pratade vi i tele med Jonas..
När Daniel gått hem cyklade jag och Lotta hem till henne igen, fixade oss och la oss i sängen och smsa. Sedan fick jag äran att massera henne. Haha. Sen somnade vi..

Vi vaknade och sprang upp och åt frukost snabbt för vi skullle möta Malin vid Ica, Sedan åka bort till bergegården och sola solarium. Jag fick åka moppe dit (a'. När jag solat klart åkte jag hem.









lalala.




Sen när jag kom hem hackade juag sallad och sen åt. Ellin ringde och kom sedan till mig.
Vi hade det bajs kul. Cyklade runt och skratta som fan och prta i tele. Gjorde också några lyckade vurpor. Hahaha!
Fasnade i varandras styren och ramlade mitt i väääägen. Skrapade bara benet lite. :)
Sen åkte vi till mina kusin och kollade på på Tropic Thunder. Men elin haann inte se klart för hon åkte hem..



pusss. L.Sööörensson

Skola.

Hejhj,

sitter och har bas nu, skriver lite på min rapport. Blir nog det hela förmiddagen tror jag. Sen är det ju helg! Skööööööönt.


Nu ska jag fortsätta medmin rapport om Pearl Harbor :)


Puss

Torsdag

Hej hooppp! Idag har det varit en seg dag, Haft Engelska prov. Sen SO, skulle hitta fakta om Pearl Harbor till min Rapport. Som jag inte fattar hur jag ska skriva. Har också byggt på Min och Elins sugrörsbror, den blev klar! Klarade testet också, Men det gick nääästan sönder faktis.
  Så HIIIIIMLA snyggg tycker jag!


Musik hade vi också, vi sjöng kareoke och spela gitarr.

Sedan ble det hem till elin, pratade i tele och flummade.


 
Stek på Busstorget med Moa och Elin en stund.








puss, l.sörensson..

12 Maj.










 <-- SKÖN bild :)




Jahapp, dagen:

Ester och Elin kom till mig för vi skulle plugga, (på min födelsedag)
Men vi hade mycket roligare än så!, Sminkade oss och dekorerade en tårta, sen kollade vi på Pearl Harbor. :)



Puuuusss/ l.sörensson :*

Konfiermation 2009-05-10



Har inte orkat blogga, men det har ju hänt LITE under tiden jag inte bloggat, så det blir bara lite bilder. :)


Konfirmerades och kom försent :)



piuuuuuassss. l.sörensson

muuuuusikal





Onsdag var det premiär för vår musikal. Vi är med i både LT och ÖP.. Usch.

Idag är vi ledig eftersom både onsdag och torsdag var det musikal. Gött. Har jätte ont i ryggen och halsen.


Och nu kom jag på Fridas skämt om elin! "Hur får man Elin att låta som en hund? Man ger henne en godis "vooooff!"
Hhhaha :D


Är hundvakt nu så jag måste dra.


Pusshej L.sörensson

.

hade eng testet som dem andra hade förra vecka som jag inte hade tränat på tills idag men de gick väll bra ändå. eftersom pre inte hade sagt att vi skulle ha de idag. menmen. sen hade vi so skrev om 2-världskriget. sen efter lunch så hade vi musikalen, och så kom LT så vi ska väll vara med i tidningen imorrn tror jag  ;p och så imorrn  har vi sovmorgon i enn timme :) ´men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig till skolan kl 10 men får sen hur de blir med de :) och imorrn är de premiär på musikalen ;p haha får väl se hur de går. 

har bakat en kaka tills imorrn oxå   :) 
nu ska jag ta och packa till musikalen så jag har allt med mig   :)

 / e.granlöv




Hejsan hejsan


Dagen har varit seg. Efter frukost gick jag och hjälpte Krille med att sätta ihop en grill. Jag hjälpte till så mycket, kunde inte ens fixa en mutter.
Krille envisades med att jag skulle se han fina mosade finger, som var hade bara en halv fingertopp. Såg så mysigt ut :)
Sen hade han så kul med att pröva mina shutter shades. Han bestämde sig för att köpa ett par. ( Tro det eller ej, han är 34)
Sen när han och Linda gick hem, tog jag cykeln och åkte till momma föratt hämta ett par shorts, Susan var där så jag blev kvar och följde med dom till hammarstrand.
Efter det gjorde vi grillspett och grillade!
När jag kom hem igen jag på tv, men blev störd av nån störig kille som ringde typ 20ggr... -.-
Sen har kvällen bara flytit på!^^

Vet att ni tycker det är skit kul att bara jag bloggar... Eller så inte.

/ L.Sörensson

valborg.

hellu.

igår
kvällen spenderades vid brasan i ö-ammer, med Jasmin och Elin. När vi sminkat oss och sånt gick vi bara runt och pratade om saker sen skulle vi smälla en raket, och jag som är så duktig trodde att man skulle sätta fast den i marken. Haha. Men då åkte den aldrig upp och den typ sprängdes.. Sen senare på kvällen kom Tobbe oh Markus. Så vi hängde med dom lite. Lekte med raketer. Eller Tobbe och Markus gjorde, jag filmade.
Efter det kom vi alla på att vi skulle spela fotboll, så då var Matihas och David på med. Men det blev bara flumm, och massa annat. haha.
Efter det gick alla upp igen och då kom vi på att vi skulle till broarna och grilla, och då kom André, Dennis och Jesper med. Så då var vi där och prata och grillade och sånt. Efter ett tag åkte Jasmin hem.
Efter killarna lekt klart med raketerna åkt vi tillbaka till brasan, det var inge folk alls kvar, så då tog Matihas och gjorde massa kolbullar/pannkakor åt oss. Skiiit gott!
När alla svullat klart kom Simon, så då fick han också äta och värma sig vid elden. Sen satt vi bara och pratade typ. Sen fick jag skjus av Mathias på fyrhjulingen och Elin av sin bror på moppen. Kallt var det!!
Väl hemma gjorde vi oss iordning och la oss i sängen med datorerna, men jag var död så jag pratade väldigt konstigt och sånt, ^^ Elin fatatde inget av vad jag sa.

Jasmin och jag efter vi sminkat klart oss. ^^


Jasmin och Elin. :)


Elin och Jag. (: Och mina raketer xD


Mathias. Gjorde kolbullar/pannkakor :)
'
Suddig bild på Mathias, han kunde inte sitta still!


Jag, Elin och Mathias.


Suddig bild på några av grabbsen.. ^^


puss och mys / Linnéa Sörensson.

RSS 2.0