midsommar

Dana (:
 

simon hade tagit min mobil xd

Midsommar.
åkte till överammer. dennis, tobbe o jesper fiaxade med moppen jag kollade på. sen till boberg kulkul (:
jag, dana och linnea gjorde film (haha xd) svullade, mm.
sen kom emil, simon, dennis och jesper och de var mkt spring och skrik xd
sen åkte dom och vi kollade på film. 
sen till selet, sen åkte jag, simon, dennis o jesper till överammer, åkte runt där sen till broarn, dennis hittade en yxa som han var jätte glad över xd
sen åkte jag hem. 

kul kväll (: <3 

sommarrlov

hejsan.


nu var det ett tag sen jag bloggade. men jag ska försöka att skriva mer. haha.

ja, nu är det sommarlov, känns inte riktigt som det än, för det är inge bra väder. känns inte ens som sommar..
det har hänt mycket så jag har inte haft tid att skirva i bloggen, har varit skolavslutning, stan, evelina, storsloken. m.m. :)


sommaren är inte planerad ett piss. förut men inte nu längre. en sak är iallafall att jag ska till skåne, men inget utomlands. för vi har ingen "vuxen" som vill följa med oss till spanien.  menmen. är sköönt med sommarlov. nu har jag ju moppe också så jag inte behöver ha skjuss överallt hela tiden xD haha.


jajaj, nu ska jag dra.

puss

hejdå!

Hallå hallå gott folk! jag säger här och med upp mig på denna blogg..
- eftersom jag aldrig skriver!
 
Har ju fått en systemkamera så nu ska jag göra en egen blogg med mycket bilder och en fin header!
kolla gärna in där! :)

ses!:)

KRAMKRAM Emelie


Söndag

Uppkörning kl 11. Som gick rätt bra tyckte jag, sen åkte jag och Dana till stan, badhusparken föratt möta Moa, Sen satt vi där och stekte och åt glass. Sen kom enkompis åt Moa som hette René och sen Jonathan Boström, vi alla gick upp till bion för att möta några kompisar åt Jonathan, Sen blev det mycket prat och sånt. Tills alla skulle hem och äta.
Sen åkte jag hem senare på kvällen...
KulDAG!


puss


/Sörensson

Lördag 30/5

Moppekursen var kl 09.00 så jag klev upp runt 8 och gjorde mig iordning, sven-olov skjusa mig till kursen, sen satt man där och lyssnade när gubben pratade i några timmmar, lunch åt vi på pizzeria med Laura, Linnea och Rikard. Gottans.
Sen när moppekursen var klar åkte vi till stan, jag och Linnea, träffade, Dana, Moa, Malin, Emelie, Ester. Vi gick och åt på kina, efter jag köpt min examen klänning.
Maten var god. xD Sen gick vi runt och dryga, Men Alla utom jag, Moa och Dana gick ner till badhusparken,men vi som var kvar vid bion såg massa snygga killar, MYS! så vi ick ner till badhusparken med. Sen gick vi tillbaka och träffade Jonathan Boström i ungefär 5min innan vi var tvungen att gå in på bion,
Dagen var rolig, jag skrek lite inne på bion. HOST. :)




//Sörensson


Fredag 29/5

Vaknade av att en klocka tjöt, kl 6 på morgonen, duschade och åt sen frukost. Efter det sminkade vi oss och började gå mot skolan, jag var faktis lite nervös över att följa med till Ängsmon.
Väl framme gick vi och letade hennes lärare, Mojjo, men vi hitta han inte, så vi satte oss och väntade, när han väl kom sa han;
- Jag känner igen dig!
- Okej xD?
- Ja,, var du på den där marknaden i stugun?
- Ja det var jag, jag stod vid ansiksmålningen..
- Ja så var det! Mina barn målade sig där. Men det går bra att du är här i dag. Bara du är lung, annars blir du utslängd! :)
- Hehe, okej
- Ja, jag vet hur ni är på hansåkerskolan!

______________________________________

Ja, jag blev ju lite uttittad av allt folk som gick på den där skolan! Men det gick ju ganska många som såg bra ut i 8;an och 9;an ;) Menmen, efter skolan var slut åkte vi till stan och shooopppaa.!<3
Sen på kvällen skulle vi på gården, men det var inge folk där, så vi åkte till tc,



/sörensson

Torsdag 28/5

Hejsan!


Har inte bloggat på en hel vecka nu!

Menmen, i Torsdags var det första gången på moppekursen. Väldigt nervöst, Linnea, Laura, Rikard och jag gick på stan lite innan, köpte bara en tröja, o glass. Sen åkte vi tilll Skolgatan 39, Laura och jag varjätte nervösa, men sen gick det väl bra, men det var pinsamt. Efter kursen sa jag hejdå till Laura, Linnea och Rikard och åkte till Ope. Där jag träffade Dana, min kusin, vi satt vid datorn bara typ. Och innan vi somnade kom vi på att jag skulle förlja med till Ängsmon och sånt på Fredagen.

/sörensson.

RSS 2.0